Pentru pasionatele de fotografie



RO: Pentru azi aveam pregătit un articol total diferit dar de fiecare dată după ce mă întorc de la cursurile de fotografie organizate de cei de la Yellow Store sunt atât de bine dispusă şi foarte dornică să împart cu oricine ce-am mai învăţat. Dar nu despre asta va fi articol, nu despre revelaţiile mele în fotografie ci despre Yellow Store şi întâlnirile cu profesorul de fotografie.


"ÃŽntâlneÅŸte-te cu profesorul de fotografie" e un proiect ce constă în seminarii Å£inute în mall-urile în care există ÅŸi Yellow Store, seminarii Å£inute de diverÅŸi lectori de fotografie ÅŸi unde se abordează diverse teme cum ar fi: fotografia de familie, fotografia cu teleobiective, iluminarea fotografiilor, fotografia de modă  samd. Când am aflat de seminarii mi s-a părut o chestie foarte miÅŸto, participarea este gratuită ÅŸi petreci 2 ore în care înveÅ£i diverse tehnici sau trucuri.

De ce mi s-a părut atât de mişto? În primul rând pentru că am nimerit la cursul lui Adrian Năsturică, iar după ce l-am ascultat 3 ore am simţit că am plecat de acolo cu multe cunoştinţe în plus, cu gândul că sunt doar o neofită în ceea ce priveşte fotografia şi că mai am multe, foarte multe de învăţat. Mi-a plăcut atât de mult cum explică logic fiecare lucru, te face să înţelegi principiile după care funcţionează aparatul şi cum să te foloseşti de setări pentru a obţine, dintr-o singură încercare, fotografia pe care o vrei (yap, that's the goal). Este foarte plăcut, glumeţ şi un bun profesor, îţi dă exemple, îţi face schiţe, dacă în trecut nu mă gândeam să fac un curs de fotografie, acum ştiu sigur că vreau să mă duc la cursul lui de 8 luni (dacă sunteţi curioase, aici găsiţi site-ul şcolii lui de fotografie).

Adrian Năsturică Å£ine toate seminariile din Baneasa Shopping City dar în Bucuresti se mai Å£in seminarii ÅŸi în Sun Plaza, unde profesorul este PetriÅŸor Iordan. Sunt tare curioasă cum e în Sun, dar se pare că nu ajung prea curând, dar voi reveni cu impresii după ce ajung. Åži pentru că nu toate lucrurile frumoase se întâmpla numai în Bucuresti, am remarcat că se Å£in seminarii în ConstanÅ£a, în Maritimo, în Cluj la Polus Center iar cea mai nouă locaÅ£ie este Timisoara în Iulius Mall. GăsiÅ£i în aplicaÅ£ia Evenimente foto de pe pagina de Facebook a celor de la Yellow Store programul ÅŸi acolo vă puteÅ£i înscrie.

Mie mi se pare o iniţiativă foarte tare din partea Nikon România şi Yellow Store, din acest motiv m-am gândit să vă dau de veste, voi ce ziceţi?

PS: mâine revin şi cu articolul programat iniţial pentru azi. :>

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Si mie imi pare interesant. Daca inainte nu imi bateam prea tare capul cu pozele, in ultimii ani, de cand am inceput sa scriu pe blog sunt din ce in ce mai preocupata de treaba asta.

    ReplyDelete
  2. "Intalnirea se adreseaza tuturor fotografilor pasionati, care detin deja sau intentioneaza sa isi achizitioneze un aparat foto DSLR Nikon" ce inseamna asta? oare trebuie achizitionat la sfarsit un aparat foto?

    ReplyDelete
  3. Nu, @Mara, nu-i nevoie sa cumperi nimic, la seminarii se face referire la anumite echipamente foto (obiective, blituri, aparate), in functie de tema, iar daca nu detii deja si te tenteaza oricum sa cumperi acele echipament, la seminar poti afla mai multe despre el, ce poate face, sa-l vezi, eventual sa-l incerci sub supravegherea unui profesor. :)

    ReplyDelete
  4. Eu am participat la un singur seminar si deja imi doresc sa fac asta in fiecare weekend! :D E o initiativa grozava.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram