Best of 2015: Manichiura


Ultima postare a anului si am sa-l inchei cu una foarte colorata pentru ca a venit vremea ojelor si produselor pentru manichiura preferate. Inainte de a trece la ele vreau sa va urez sa aveti un 2016 minunat, plin de realizari. Si as vrea sa va multumesc pentru toate vizitele si comentariile voastre, mereu imi face placere sa le citesc si sa aflu parerea voastra, eu vorbesc atat de mult asa ca ma bucur mult si cand am feedback din partea voastra. Sper ca v-a facut placere sa descoperiti in aceste zile cele mai iubite produse si ne vedem la anul pentru o noua etapa a blogului.

REMOVER
Kallos Nail Color Remover


Inca un an cu dizolvantul Kallos, probabil va fi in aceasta postare si anul viitor. Efectiv nu mai suport sa folosesc dizolvant pe baza de acetona sau alcool de cand l-am incercat pe acesta pe baza de ulei. Nu le suport mirosul intens, cum imi usuca cuticulele, chiar recent am luat altceva pentru ca era o urgenta si nu apucam sa ajung la un stand Kallos si am regretat amarnic decizia. Imi place Kallos pentru ca nu se impute toata camera de la mirosul de dizolvant, ci chiar miroase discret si placut, parca a portocale, este bun, nu e o minune cand ai de-a face cu sclipici chunky dar oricum eu stau departe de aceste oje de obicei. 

BASE COAT
Nails inc. NailKale Superfood Base Coat


Singurul produs din suita care e o noutate este baza. Asta pentru ca nu pot spune ca am gasit una care sa ma dea pe spate insa anul acesta am alternat intre una Sally Hansen si aceasta. Mi-a placut mia mult cea Nails inc. pentru ca mi s-a parut ca protejeaza mai bine unghia, s-a intamplat sa tin pedichiura cu OPI Venice the Party ceva mai mult timp ca apoi sa constat ca unghiile erau patate cand am indepartat-o iar cu baza NailKale nu am patit inca asta. Apropo, este si foarte spornica din cate observ in poza, am tot folosit-o insa vad ca asta nu se prea vede. 

TOP COAT
CND VINYLUX Weekly Top Coat
*2014 winner*


I-am ramas fidela tot anul, an inca 2 sticlute ca back-up, deja orice alt top coat paleste in fata acestuia si nu am de gand sa-l inlocuiesc prea curand. Cred ca e cam aceeasi situatie ca la Kallos, probabil il voi tot cumpara. Iar daca sunteti curioase de ce, dati-mi voie sa va explic pe scurt: luciu intens, uscare rapida, prelungeste rezistenta ojei. 

HIDRATARE CUTICULE
CND SolarOil
*2014 winner*


Uitasem complet ca SolarOil a castigat si anul trecut dar si lui i-am ramas fidela. Ce-mi place cel mai mult este usurinta cu care il folosesc. Imi place ca il aplic imediat folosind pensula insa este si un ulei bun, sau mai degraba este un amestec de uleiuri, si are grija de cuticule iar efectele se vad imediat. Nu de putine ori l-am folosit ca un produs de urgenta dar il folosesc si inainte de a poza manichiuri pentru blog. Aparatul are acest dar de a surprinde chestii pe care eu nu le vad cu ochiul liber asa ca ma asigur ca mainile arata impecabil inainte de a le poza si folosesc fix SolarOil.

ROSU
Nails inc. Regent's Park Place


Anul acesta il pot declara anul ojelor Nails inc. Am descoperit formula ojelor Gel Effect si imi place atat de mult incat in ultimele 3 luni le-am purtat aproape doar pe acestea. Am incercat chiar sa nu umplu aceasta rubrica doar cu Nails inc. insa chiar isi merita laudele aceste oje. Dupa vreo 2 ani in care le-am tot vazut mentionate pe Youtube inteleg acum. Formula Gel Effect este cremoasa si in multe cazuri ojele pot fi aplicate intr-un singur strat, pensula este lata si usureaza aplicarea, se usuca repede si culorile sunt superbe. Drept dovada, la rosu este Nails inc. si nu OPI - poate stiti ca am o mica/mare obsesie cu ojele rosii OPI. 
NUDE
Nails inc. St. Paul's Mews


Cum scriam, Nails inc. din nou si cu aceasta ocazie pot spune ca anul acesta am purtat nude pe unghii, ceea ce nu se intampla in trecut.

MOV
Nails inc. Marylebone Lane


ALBASTRU
OPI Venice the Party?


A fost strans scorul aici intre Nails inc. Baker Street si OPI insa turcoazul acesta superb a invins. 

DARK
OPI Teas-y Does It
*swatch*


Ma bucur ca am reusit in sfarsit sa-i surprind in poze cam toate fatetele ei si asa puteti vedea de ce am cumparat-o si de ce am inclus-o in aceasta postare.

BRIGHT
Rimmel Rita Ora 558 Go Wild-er-ness


Prin vara am dezvoltat o adevarata pasiune pentru aceasta oja Rimmel. Mi-a placut mult culoarea si era perfecta pentru acea perioada, plus o formula foarte buna care a rezistat bine pe unghii.

METALLIC
CND Chiffon Twirl


Ador aceasta oja, e rose gold, e CND VINYLUX si rezista bine pe unghii, nu cred ca putea vreo alta oja sa-i ia locul in aceasta postare. 

GLITTER
Illamasqua Melange


***

Daca ati ratat vreunul dintre articole va las aici lista celor din seria Best of 2015:
  1. Best of 2015: Ingrijirea tenului.
  2. Best of 2015: Produse pentru corp si par
  3. Best of 2015: Machiaj
  4. Best of 2015: Manichiura

Va pup! La multi ani!


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

No comments:

Post a Comment

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram