Noutati Sephora pentru Februarie

Suntem in plina perioada de reduceri si Sephora ne ofera ca de obicei multe, multe tentatii insa eu astazi vreau sa va prezint noutatile pe care sa le asteptati in magazin din Februarie, ca tot vine Valentine's Day iar daca sarbatoriti cu iubitul/sotul, putina inspiratie nu strica niciodata. Sau chiar daca nu sarbatoriti, ca doar nu-i nevoie de un motiv anume pentru shopping. Cum spune Delia: putin shopping nu strica niciodata. Nu-i asa?

MUFE Ultra HD Invisible Cover Concealer



Saga Ultra HD continua, Make Up For Ever reformuleaza incet, incet toate produsele din gama HD pentru a se adapta tehnologiei 4K iar in curand va aparea si la noi anticearcanul Ultra HD proaspat lansat. Este produsul pe care-l astept cu mare curiozitate pentru ca Tati, Glamlifeguru, l-a mentionat si a zis ca-i place, Wayne Goss i-a dedicat deja un video.

Secretul formulei 4K consta in 3 ingrediente principale:
  • particule care reflecta lumina si astfel creeaza un aspect cat mai invizibil
  • amplificatoare de luminozitate pentru un finish radiant
  • acid hialuronic pentru o formula cat mai comfortabila (fiind un umectant combate deshidratarea pielii)
Vor fi 10 nuante disponibile, 5 corectoare (nuantele R) si 5 iluminatoare.(nuantele Y) si pretul unuia va fi 112 lei.

Sephora Be Atomic collection



Daca va plac rozul si inimioarele, cu siguranta va va atrage atentia aceasta colectie eiditie limitata de Valentine's Day ce contine:
  • Scented Bath Confetti 10g - 18 lei / link produs - „DezlănÈ›uirea unei ploi năprasnice de confeti, seară de seară, în baia dvs.”, aceasta este reÈ›eta pentru tratarea unei pasiuni înflăcărate. Ideală pentru ca pasiunea să nu se stingă niciodată. 
  • Balsam de buze - 18 lei / link produs - Balsamul de buze personalizat care trebuie avut la îndemână pentru a-l aplica în orice moment al zilei, pentru că este un adevărat magnet de săruturi… ÃŽncercaÈ›i-l È™i veÈ›i vedea! 
  • Hand wash 250 ml - 23 lei / link produs - Dintre produsele indispensabile Sephora, intră în scenă… Această nouă ediÈ›ie de irezistibilă de săpunuri cremă de mâini cu parfum de floare de bumbac. Acestea nu doar curăță, ci È™i parfumează. 
  • Bubble Bath & Shower Gel 260 ml - Un produs indispensabil al mărcii, un concept original, cu inimioare în suspensie È™i cu un parfum de floare de bumbac: o excelentă idee pentru a reaprinde flacăra pasiunii, nu-i aÈ™a ?!
  • Nourishing Velvet Cream 250 ml - 46 lei / link produs - Cu flaconul său cu format generos, acest produs delicat de îngrijire a corpului, cu o textură onctuoasă È™i totodată aeriană, hidratează pielea È™i o învăluie în note parfumate, delicate…
  • Love Box - 68 lei / link produs - Spumant de baie (260ml) + Săpun cremă de mâini (250ml) + Burete de duÈ™, toate livrate într-o superbă cutie = un cadou perfect, de sugerat iubitului dvs.! 

Apoi ar mai fi alte cateva lansari pe care am vrut sa le mentionez.

1. JIMMY CHOO ILLICIT
* 238 - 489 lei * link produs *

Daca sunteti fane ale parfumurilor Jimmy Choo, cu siguranta veti fi interesate despre noul Parfum Illicit, mie imi place foarte mult design-ul sticlei . Notele lui sunt: varf - ghimbit, portocala amara / mijloc - trandafir, iasomie de Sambac / baza - miere, chihlimbar, santal.


2. SEPHORA FACE KONJAC PURIFYING SPONGE

V-am povestit acum cateva luni despre buretele konjac Sephora, cel alb adresat tuturor tipurilor de ten insa daca va doreati unul usor mai abraziv (cred), iata ca acum va aparea varianta purifianta cu extract de carbune de bambus. Chiar sunt curioasa cum e acesta in comparatie cu cel alb.

3. SEPHORA NOURISHING VELVET CREAM

Această loÈ›iune de corp are… o textură „de friÈ™că” onctuoasă È™i aeriană, un parfum delicat, un format generos È™i lasă pe piele o senzaÈ›ie de confort după aplicare, o adiere parfumată È™i un rezultat de piele delicios hidratată È™i foarte hrănită. Și dacă vă mai spunem È™i că mai este È™i declinată în toate aromele gamei Sephora pentru baie, atunci chiar nu-i veÈ›i putea rezista! 

4. SEPHORA HAND MASKS

O solutie practica si rapida atunci cand va doriti ca mainile sa arate impecabil insa nu aveti foarte mult timp la dispozitie. Sau daca nu sunteti fane a manusilor de hidratare, puteti opta pentru aceste masti de maini pe care le tineti doar 15 minute. Puteti alege intre cea ultra-hidratanta cu Aloe Vera, cea hranitoare si reparatoare cu Avocado sau cea anti-aging cu ulei de Argan.

5. SEPHORA HIGH COVERAGE CONCEALER - NATURAL FINISH

Cu un aspect natural si o textura usoara, acest anticearcan nou promite sa ascunda orice urma de oboseala de pe chip.
Formula sa cu putere mare de acoperire, îmbogățită în pigmenți, maschează eficient cearcănele, camuflează imperfecțiunile și întinde pielea conturului ochilor pentru un rezultat natural. Conține ulei de avocado și de luminiță cu proprietăți hrănitoare și regeneratoare. Textura sa fluidă, suplă și ultra-fină se aplică cu ușurință cu ajutorul aplicatorului său cu vârf catifelat și permite o acoperire personalizabilă, medie sau mai intensă, fără ca pielea să pară încărcată.

6. PENSULE NOI SEPHORA PRO SI DAILY MAKEUP BRUSH CLEANER

Gama de pensule PRO este una foarte laudata iar in Februarie aceasta va capata pensule noi iar solutia de curatare pentru pensule am inteles ca are un nou ambalaj.

7. SEPHORA WONDERFUL CUSHION


Iata un alt trend din Coreea care prinde popularitate si in aceste parti ale lumii iar in 2016 cred ca va fi un trend destuil de important. Ceea ce nu poate decat sa ma bucure mai ales ca apar si variante mai accesibile, cum ar fi Wonderful Cushion - Glowy natural finish cushion foundation. Va fi disponibil in 6 nuante si contine 15 g de produs.
Formula sa concentrată într-o textură catifelată care combină prospeţimea și strălucirea unui fond de ten lichid cu latura practică a unui format compact. Gestul inovator de aplicare care constă în tapotarea produsului cu un burețel specific, microaerat, ce permite aplicarea cantităţii precise de produs necesar. Textura sa, după ce este aplicată delicat pe piele, se contopește instantaneu cu aceasta. Acoperirea se face progresiv, fiind astfel mai bine stăpânită. Rezultatul: un machiaj fără nicio delimitare și cu o textură invizibilă.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

3 comments:

  1. Uuu, abia astept sa apara pensulele noi!

    ReplyDelete
  2. cat de frumos arata be atomic! si mie nici nu-mi place rozul :D

    ReplyDelete
  3. Abia aștept corectorul de la MUFE. Cushion foundation pare interesant. Am văzut unul de la Lancome astăzi în magazin.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram